Svakodnevni izleti u N.P. Kornati

Taline Tours vas poziva na jednodnevno krstarenje Nacionalnim parkom Kornati. Pođite s nama i sigurno ćete uživati ​​u čistom moru Kornata (vidljivost do 30 metara) i ljepoti mnogih otoka i otočića. Brod udovoljava svim sigurnosnim uvjetima.
 
Kod nas ćete vidjeti: visoke litice, svjetionik iz 19. stoljeća (visok 28 m), utvrdu iz 6. stoljeća, prekrasne plaže s ... kristalno čistim morem. Imat ćete dovoljno vremena i za kupanje. Obilazimo najveći broj otoka s čak dvije stanice.
 
1. zaustavljanje na plaži LOJENA - biseru Kornata (jednoj od najljepših plaža u Hrvatskoj). Vidjet ćete privatni otok MANA - staro mjesto za snimanje s fantastičnim panoramskim pogledom, sa 70 metara visoke litice, svih otoka (savršeno mjesto za snimanje najboljih fotografija vašeg odmora). Uživajte u skakanju s litica i ronjenju! 2. stajalište u ŽDRELCU.
 
 Razlog za nezaboravni izlet:
 
1. Putujemo brodom i zaustavljamo se u Nacionalnom parku Kornati: grupi od 130 otoka s prekrasnim plažama i uvalama, omiljeno odredište među jahtama. 2. Kupanje na plaži Levrnaka: najljepša i jedina pješčano-šljunčana plaža na Kornatima N.P. Prekrasan tirkizno-bijeli zaljev, vidljivost dubine do 15m, biser Kornatskog arhipelaga. 3. Brod vozi izravnom rutom od Zadra do Kornata i natrag. Ne trošimo vrijeme na nepotrebna zaustavljanja, što nam omogućava da vam ponudimo najzanimljiviju rutu i najljepše putovanje s puno vremena za kupanje. 4. Obilazimo najveći broj otoka.
 
Povoljna cijena za djecu
 
Odlazak:
Zadar u 8 sati; Obala kneza Branimira; gps :: 44.116251,15.230396
Bibinje u 9 sati; Obala Alfreda Lisice; gps: 44.069051, 15.281956
 
Povratak: Bibinje ili Zadar oko 18:00 sati